Startpagina Link aanmelden Meedoen Dochterpagina's
Startpaginas.nl startpagina

Link aanmelden op Startpaginas.nl startpagina

Sinds de zomer van 2015 is Startpaginas.nl over gegaan op een geheel nieuw eigen systeem. Daarbij is het sindsdien mogelijk om op twee manier geplaatst te worden op één van de dochterpagina’s van Startpaginas.nl!

Gratis linkruil doen

Op dit moment kunt u in ons advertentiebeheer de keuze maken uit een geautomatiseerde linkruil waarbij een link naar onze website gewenst is of een link te plaatsen tegen een kleine vergoeding.

Link plaatsen tegen betaling

Op dit moment rekenen wij hiervoor €5,00 per link en bij een plaatsing van een tiental links halen wij daar een €1,00 vanaf. Het plaatsen van een link met een leeftijd van 3 jaar telt ook als 3 links. Zo behaald u dus gemakkelijk de prijs van €4,00 per link.

Veel links tegelijk inkopen

Heeft u meer dan 50 links nodig? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 50 links betaald u maar € 2,50 per link.

Meld je direct aan om een link aan te melden!

Startpaginas.nl is onderdeel van Imezo. Imezo is gevestigd op Huizermaatweg 19A (1273NA) in Huizen. Imezo staat ingeschreven bij de kvk met nummer 51818175. Btw nummer: NL083187789B01

Vragen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op met: 035-5448944

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW Alle genoemde prijzen zijn op basis van vooruit betaling op basis van een BTW factuur van Imezo.nl Wanneer u op rekening geleverd wil krijgen en een bepaalde betalingstermijn wil afspreken worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Daarnaast laten wij ook een krediet check uit bij één van onze partners.